Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Cosmetische artikelen (zoals crème, make-up, lotion, gel, shampoo etc.) mogen, om redenen van hygiëne, alleen geretourneerd worden mits het product niet geopend/gebruikt is geweest. Bij opening/gebruik van het product is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. De oorspronkelijke verzendkosten worden alleen terugbetaald wanneer de hele bestelling wordt geretourneerd.

Om een product te retourneren, meld je je retour via: info@apotique.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor geretourneerde artikelen die verloren raken tijdens de verzending. De retourzending is op eigen risico en op eigen kosten, en daarom raden wij je aan een ontvangstbewijs met tracking nummer te bewaren om aan te tonen dat het pakket is verzonden.

Wij verzoeken je om de producten in de originele verpakking naar ons terug te sturen. Alle producten die retour gestuurd worden beoordeelden we op gebruik en eventuele beschadigingen. Mochten er beschadigingen zijn wat het gevolg is van gebruik mogen wij tot 100% waardevermindering in rekening brengen. 

Retouradres:
Apotique
Archimedesstraat 8
2517 RV Den Haag
Nederland