Over ons

Over ons

Bij Apotique staat hoogwaardige haar- en huidverzorging met een missie centraal. Onze zorgvuldig geselecteerde merken zijn innovatief, gebruiken de beste ingrediënten en zijn cruelty-free. We staan voor bewuste keuzes die zowel mens als natuur respecteren. Het draait om producten die écht resultaat leveren, met zowel natuurlijke ingrediënten als cutting-edge technologie. Met trots bieden wij als Nederlandse distributeur deze luxe merken aan professionals en consumenten.

MUVO Hair Australia heeft een passie voor het maken van unieke, krachtige, professionele haarverzorgingsproducten. De collectie van hoge kwaliteit is effectief, vegan, cruelty-free, recyclebaar en vrij van parabenen en SLS.

Gamila Secret biedt een unieke mix van zuivere ingrediënten om de huid gezond en in balans te houden. De producten bevorderen het zelfherstellend vermogen, zijn geschikt voor dagelijkse reiniging en verzorging, en kunnen helpen bij diverse huidaandoeningen zoals acne en eczeem.

Overweeg je een samenwerking of heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je met plezier verder te helpen.

Bericht ons

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplicht