Wat is MUVO Totally Naked?

Apotique Blog

MUVO Totally Naked Shampoo en Conditioner is gecreëerd als aanvulling op MUVO’s assortiment van haar toning producten.

MUVO’s allereerste ster-product MUVO Ultra Blonde Shampoo, toned en verwijdert koper uit blond haar, MUVO Ultra Rose Shampoo creëert roze tinten op licht haar en MUVO Coolest Brunette Shampoo koelt de warmte in donkerder haar. MUVO Totally Naked is onze kleurvrije shampoo & conditioner, voor regelmatig gebruik. Maar meer dan dat, het kan gebruikt worden om onze tonende producten te wat af te zwakken en zo prachtige pasteltinten te creëren.

Wanneer de kracht van onze MUVO toner-producten een beetje te heftig is voor je haar, is Totally Naked het perfecte kleurloze product om te mengen en onze toners te verzachten maar het is ook je ultieme 'dagelijkse' shampoo & conditioner.

Hoe gebruik je het?

Voor de MUVO Ultra Blond gebruikers die fijner haar hebben, of haar hebben dat meer aan de absorberende kant is, kun je MUVO Ultra Blond verdunnen met gelijke delen van MUVO Totally Naked voor een perfect resultaat. Als je een subtieler effect wenst, verander dan de hoeveelheid waarmee je verdunt. De opties zijn eindeloos en jij hebt de controle!

MUVO Ultra Blonde Shampoo

Ultra Rose Shampoo is een andere perfecte match om te verdunnen met Totally Naked. Creëer subtielere roze resultaten door te verdunnen met Totally Naked Shampoo.

MUVO Ultra Rose Shampoo

Hetzelfde kan ook worden bereikt met MUVO Coolest Brunette Shampoo. MUVO’s producten hebben krachtige toning capaciteiten, dat is waar Totally Naked kan ingrijpen als minder intense resultaten gewenst zijn. Totally Naked is echt een must-have; een multi-inzetbaar product dat we allemaal nodig hebben in onze badkamers (of salons)!

MUVO Coolest Brunette Shampoo

Totally Naked kan gebruikt worden in combinatie met elk MUVO kleurings-product om ophoping te voorkomen en een betere haarroutine te creëren.

Het gebruik van Totally Naked Shampoo en Conditioner afgewisseld met Ultra Blond, Ultra Rose of Coolest Brunette zal zorgen voor de best mogelijke resultaten op je haar. Wij adviseren dat de "minder is meer" aanpak dé way to go is bij het tonen en creëren van kleuren.

MUVO Totally Naked Shampoo

Vanzelfsprekend is Totally Naked veilig voor gebruik op gekleurd haar. Vol met Australisch Waratah extract om schade te helpen herstellen en glad glanzend haar te bevorderen, zijn we er zeker van dat Totally Naked een favoriete go-to zal worden voor het hele gezin.

Heb je je ooit afgevraagd hoe Australische bloemen hun levendige kleuren behouden, zelfs onder barre, droge en extreme hitte omstandigheden? Het zijn krachtpatsers van natuurlijke werkstoffen en wanneer ze in haarverzorging worden gebruikt, kunnen ze je haar de kracht geven om te vechten tegen kleurvervaging, uitdroging, UV-blootstelling en meer.

Waratah

Waratah bloemextract - Wat is dat?

Niets zegt meer over Australië dan deze botanische plant - groot, krachtig, mooi en complex. De grote, helder karmozijnrode kop bestaat in feite uit honderden ingewikkelde en delicate afzonderlijke kleine bloemen die zijn gecombineerd.

Deze kleine bloemen leveren grote resultaten - plantaardige aminozuren voor structuur en herstel, het bevorderen van gezonde haargroei, gladheid / anti-pluis en een algehele verbeterde conditie.

De Waratah is veel meer dan enkel MUVO’s meest iconische bloem, het is een nieuwe ontdekking voor haarverzorging, waardoor MUVO Totally Naked een uniek product is.

Wacht dus niet langer en voeg de MUVO Totally Naked lijn aan je winkelmandje toe. Hier ga je zeker geen spijt van krijgen!

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • De beste haarmaskers voor jouw haar

  Welk haarmasker past het beste bij jou?

 • 's Werelds eerste balayage toning shampoo

  's Werelds eerste balayage toning shampoo

 • Creamy Blonde Beige blond warm blond

  Creamy Blonde, de nieuwe blondtint waar iedereen het over heeft

 • Flaming Copper is trending

  Flaming Copper is trending

 • De perfecte haarverzorgingsroutine voor blond haar

  De perfecte haarverzorgingsroutine voor blond haar

 • Wat is MUVO Totally Naked?

  Wat is MUVO Totally Naked?

 • Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

  Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

 • Brunette, het nieuwe blond

  Brunette, het nieuwe blond

 • MUVO zilvershampoo voor blond, asblond en grijs haar

  Hoe bereik je een optimaal resultaat met MUVO Ultra Blonde?

 • Hoe maak je je haar roze?

  Hoe maak je je haar roze?

 • Kies voor vegan & diervriendelijk

  Kies voor vegan & diervriendelijk

 • Voor welke roze tint ga jij?

  Voor welke roze tint ga jij?