Voor welke roze tint ga jij?

Apotique Blog

Je ziet het steeds meer; op Instagram, televisie en in reclamespotjes: prachtig roze haar in talloze verschillende tinten. Misschien lijkt het jou ook wel wat maar vind je het spannend om uit te proberen. Dat snappen wij. Daarom waren wij dan ook dolgelukkig toen we het Australische MUVO ontdekten waarmee je je roze hairgoals eindelijk kunt bereiken.

Waarom is Ultra Rose de beste roze toner?

Veel kappers zeggen dat MUVO Ultra Rose de beste roze toning shampoo is. Zonder je haar permanent te veranderen, kun je namelijk ein-de-loos experimenteren. Van zachte dusty roze creaties, tot en met heldere levendige roze tinten.
 
Op ontkleurd haar kunt je je eigen unieke roze tint bereiken, afhankelijk van hoelang je het product laat inwerken en hoe vaak je het gebruikt. Op natuurlijk licht haar kun je met Ultra Rose subtiele roze tinten creëren.
 
Met Ultra Rose kun je af en toe een risico nemen (indien gebruikt volgens de aanwijzingen), omdat het na elke wasbeurt vervaagt en het haar weer in zijn oorspronkelijke staat terugkeert. Klinkt verleidelijk, vind je niet?
 
En als je je haar dan gaat wassen, doe je dat natuurlijk het beste door Ultra Rose toning shampoo te combineren met zijn perfecte metgezel: Ultra Rose Conditioner.
 
Ultra Rose Conditioner houdt de roze tinten die je creëert als het ware vast. Met exotische Australische Rosella als hoofdingrediënt, zal deze conditioner je haar helpen te beschermen tegen UVA- & UVB-schade door de zon. Phtyo-actieve verbindingen richten zich op gezonde haarconditie, terwijl ze ook zorgen voor volume.


Roze haar MUVO

Twijfel je nog?

Als we je niet overtuigd hebben, dan is dat helemaal oké! Misschien is roze (vandaag nog) niet voor jou, maar je hebt niet voor niets verder gelezen - dus het idee moet verleidelijk zijn geweest.
 
We moedigen je aan je veilig en zelfverzekerd te voelen om die roze tinten te rocken. MUVO’s Ultra Rose toner is eenvoudig en veelzijdig, simpel in gebruik én gemakkelijk uit te wassen. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Check dan zeker ook de Instagram-pagina van MUVO.
 
En… think pink!

Bron

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

  Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

 • Brunette, het nieuwe blond

  Brunette, het nieuwe blond

 • MUVO zilvershampoo voor blond, asblond en grijs haar

  Hoe bereik je een optimaal resultaat met MUVO Ultra Blonde?

 • Hoe maak je je haar roze?

  Hoe maak je je haar roze?

 • Kies voor vegan & diervriendelijk

  Kies voor vegan & diervriendelijk

 • Voor welke roze tint ga jij?

  Voor welke roze tint ga jij?