Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

Apotique Blog

Spring is in the hair! Tijd om niet alleen je huis maar ook je haar te verwennen met een voorjaarsschoonmaak.

MUVO’s Deep Cleansing Shampoo geeft je haar en hoofdhuid de detox die het nodig heeft en verwijdert build-up, vet, rook, chloor, styling producten en residu van opgebouwde haarproducten. Door het super-ingrediënt, het inheemse Australische wilde sinaasappelblad extract, zal je haar en hoofdhuid een lente-schoon gevoel en een frisse oppepper krijgen.

Verwijder stylingproduct opbouw

Om een haarverzorgingsproduct écht goed te laten werken, heb je een schone start nodig. Als je je haar eenmaal diep gereinigd hebt, zullen alle haarproducten die je gebruikt optimaal presteren doordat je haar vrij is van gifstoffen, stylingproducten en andere residu's.

Een geheimpje: je wordt de favoriete klant van je kapper als je regelmatig een dieptereiniging uitvoert. Wist je dat het verwijderen van productophopingen het voor je kapper gemakkelijker maakt om je de best mogelijke resultaten te geven, zowel op het vlak van kleuren als knippen?

De perfecte klant

Het reinigen van je haar en hoofdhuid om producten te verwijderen (vooral droogshampoo!) zorgt ervoor dat het kleurproces gelijkmatiger en effectiever verloopt. Het gebruik van Deep Cleansing Shampoo, zal ook het drogen en stylen van je haar op een regelmatige basis veel makkelijker maken. Door het verwijderen van ophoping van restproducten in het haar, zul je merken dat je haar ook beter zit. Resten, gifstoffen en niet-schoon haar in het algemeen zorgen ervoor dat je haar plat zit en futloos aanvoelt. En dat is totaal niet nodig! We garanderen dat zowel jij als je kapper aangenaam verrast zullen zijn wanneer je naar je volgende afspraak komt met een frisse, levendige haardos!

Diep reinigende shampoo

Stimuleer nieuwe haargroei

Net als het maaien van het gazon, het scrubben van je huid en een diepreinigende gezichtsbehandeling, hebben ook je haar en hoofdhuid aandachtig onderhoud nodig.

Wist je dat hoofdhuidverzorging, en in het bijzonder het masseren van de hoofdhuid, de haarfollikel en de bloedvaten onder de huid stimuleert en zo nieuwe haargroei stimuleert? MUVO's siliconen Scalp Brush is het ultieme hulpmiddel om dit te bereiken en de perfecte accessoire om MUVO Deep Cleansing Shampoo te ondersteunen. Met een goede hoeveelheid druk en hoofdhuid-massage tijdens het wassen met een Deep Cleansing Shampoo, bereik je niet alleen de diepste reiniging, maar ook regeneratie van nieuwe haargroei.

Nieuwe haargroei kan een uitdaging zijn voor mensen die worstelen met fijner haar en hormonale problemen, dus als dit het geval is, raden we absoluut MUVO’s Scalp Brush en Deep Cleansing Shampoo aan als een dynamisch duo.

Wie moet de Deep Cleansing Shampoo gebruiken?

In een notendop kunnen de meeste mensen Deep Cleansing Shampoo gebruiken. Het is perfect voor fijn, slap, vet, dunner wordend haar of voor mensen die last hebben van hormonale uitdagingen. Deep Cleansing Shampoo helpt bij het toevoegen van volume en pakt vettigheid en hoofdhuid problemen aan. Het is ook geweldig voor het verwijderen van tijdelijke gekleurde shampoos uit je haar.

Of het nu na een avond met veel haarspray is, of dat je te veel droogshampoo hebt gebruikt, Deep Cleansing Shampoo is geschikt voor jou. Een mooie toevoeging aan je lijst van must-have haarproducten dit seizoen!

Diep reinigende shampoo man

Hoe Deep Cleanse Shampoo te gebruiken

Weten hoe Deep Cleansing Shampoo moet worden toegepast en gebruikt is van vitaal belang om nieuwe haargroei te stimuleren en de hoofdhuid te stimuleren. Begin aan de achterkant van de hoofdhuid, masseer in en werk naar de voorkant van de hoofdhuid toe. Wij raden aan te beginnen bij de nek of achterkant van de nek omdat dit de plek is waar het haar de meeste ophopingen en oliën bevat. Herhaal het proces indien nodig.

Tip: de eerste toepassing van Deep Cleansing Shampoo is om productresten te verwijderen, de tweede wasbeurt is om je haar en hoofdhuid te reinigen en te stimuleren. Sluit af met een MUVO Conditioner.

Zoals hierboven vermeld, Deep Cleansing Shampoo werkt het beste in combinatie met de siliconen hoofdhuid borstel om de ultieme hoofdhuid massage te geven en de doorbloeding te stimuleren om nieuwe haargroei te stimuleren.

Diep reinigende shampoo massage

Hoe vaak moet ik Deep Cleanse Shampoo gebruiken?

De frequentie en het gebruik van MUVO Deep Cleansing Shampoo hangt af van een paar dingen; hoe vet je haar van nature is, je productgebruik en met wat voor soort kleur je je haar hebt behandeld.

Sommige mensen gebruiken vaak en veel styling producten. Als dit het geval is, raden we je aan om de Deep Cleansing Shampoo één of twee keer per week te gebruiken. Degenen met kort haar en die zwaardere styling producten gebruiken kunnen gerust elke wasbeurt MUVO Deep Cleansing Shampoo gebruiken.

We raden aan dat mensen met van nature vet haar ook MUVO Deep Cleansing Shampoo een of twee keer per week gebruiken. Na een paar weken gebruik, zul je merken dat de vettigheid zal afvlakken en je zult een evenwichtige hoofdhuid gaan ervaren.

MUVO Deep Cleansing Shampoo is ontworpen om de gekleurde shampoos van MUVO te resetten of te verwijderen

MUVO Deep Cleansing Shampoo werd ontworpen om de MUVO gekleurde shampoos te resetten of te verwijderen wanneer je klaar bent om terug te keren naar je oorspronkelijke haarkleur. MUVO Deep Cleansing Shampoo verheldert om tijdelijke kleur te verwijderen maar zal geen permanente, demi of semi kleuren verwijderen. We raden altijd aan voorzichtig te zijn bij het gebruik van Deep Cleansing Shampoo op semi-permanente kleuren omdat sommige haren dit soort kleuringen niet goed opnemen en daarom gemakkelijker verwijderd kunnen worden.

Wilde sinaasappelblad extract

Het inheemse Australische extract van wilde sinaasappelcellen bevat natuurlijke moleculen voor haarverzorging, waaronder aminozuren, benzoëzuur en fenolen. Wat dit betekent voor haarverzorging is een krachtige combinatie van antioxidanten om haar en hoofdhuid te beschermen tegen beschadiging, om beschadigd haar te herstellen en gezond haar en hoofdhuid te bevorderen. Deep Cleansing Shampoo is overigens ook geweldig voor mannen!

Wilde sinaasappelblad extract

Belangrijkste punten om te onthouden over Deep Cleansing Shampoo

 • Veganistisch
 • Glutenvrij
 • Geen SLS of SLES
 • Stimuleert de doorbloeding
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Vermindert productopbouw op haar en hoofdhuid
 • Haar en hoofdhuid wordt direct verfrist
 • Voor alle haartypes
 • Bevordert gezond en schoon haar
 • Laat het haar er gerevitaliseerd en gezond uitzien 

Tijd om MUVO Deep Cleansing Shampoo te proberen, dus!

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • De beste haarmaskers voor jouw haar

  Welk haarmasker past het beste bij jou?

 • 's Werelds eerste balayage toning shampoo

  's Werelds eerste balayage toning shampoo

 • Creamy Blonde Beige blond warm blond

  Creamy Blonde, de nieuwe blondtint waar iedereen het over heeft

 • Flaming Copper is trending

  Flaming Copper is trending

 • De perfecte haarverzorgingsroutine voor blond haar

  De perfecte haarverzorgingsroutine voor blond haar

 • Wat is MUVO Totally Naked?

  Wat is MUVO Totally Naked?

 • Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

  Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

 • Brunette, het nieuwe blond

  Brunette, het nieuwe blond

 • MUVO zilvershampoo voor blond, asblond en grijs haar

  Hoe bereik je een optimaal resultaat met MUVO Ultra Blonde?

 • Hoe maak je je haar roze?

  Hoe maak je je haar roze?

 • Kies voor vegan & diervriendelijk

  Kies voor vegan & diervriendelijk

 • Voor welke roze tint ga jij?

  Voor welke roze tint ga jij?