's Werelds eerste balayage toning shampoo

Apotique Blog

Met trots introduceren we je 's werelds eerste professionele balayage toning shampoo.

Balayage is al sinds de jaren '70 populair en is nog steeds een van de meest dominante haartrends. Balayage blijft dan ook al jaren een geliefde look onder kappers en modebewuste consumenten. Balayage is veelzijdig, geschikt voor allerlei verschillende soorten en lengtes haar, onderhoudsarm en ziet er prachtig uit.

Als experts in toning en kleurbehoud, was het voor MUVO logisch om 's werelds eerste Balayage Shampoo te creëren zodat je je highlights en balayage kunt onderhouden en verzorgen.

MUVO Balayage Shampoo is verkrijgbaar in twee varianten en blendt en verfrist je balayage op subtiele wijze. Deze hydraterende formule is de perfecte onderhoudsshampoo om je balayage moeiteloos te onderhouden en de levensduur ervan te verlengen tussen de bezoeken aan de salon door. MUVO Balayage Shampoo zorgt ervoor dat je balayage langdurig gehydrateerd blijft en er gezond uit blijft zien. Deze shampoo is geschikt voor alle soorten haar en is verkrijgbaar in twee tinten:

Balayage Shampoo For Blondes
Voor licht tot medium blond haar

MUVO Balayage Shampoo For Blondes

 
Balayage Shampoo For Brunettes
Voor medium tot donkerbruin haar

MUVO Balayage Shampoo For Brunettes

Welke MUVO Balayage Shampoo je kiest, hangt af van de kleur van je uiteinden en je basis- of aanzetkleur. Hieronder gaan we dieper in op de twee variaties van MUVO Balayage Shampoo om je te adviseren en te informeren over hoe je de beste resultaten kunt bereiken. Verschillende variaties van blond en bruin haar geven verschillende resultaten. We raden je aan om te experimenteren met de inwerktijd om de gewenste kleur te krijgen.

Licht tot medium blond haar

Wanneer de basiskleur van je haar medium blond is en de uiteinden van je haar lichtblond, dan raden we je aan om je kleur te onderhouden met MUVO Balayage Shampoo For Blondes. Eén keer per week (of elke tweede wasbeurt) 1 minuut laten inwerken zal de kleur van je blonde balayage prachtig opfrissen. Gebruik tot 3 minuten als je haar koperachtige kleuren begint te vertonen en meer toning nodig heeft. We raden je MUVO Deep Cleansing Shampoo aan om het haar eventueel volledig te reinigen voor een nog effectiever kleurresultaat.

Medium tot donkerbruin haar

Wanneer de basiskleur van je haar medium tot donkerbruin is en de uiteinden van je haar medium tot donker blond, dan raden we je aan om je kleur te onderhouden met MUVO Balayage Shampoo For Brunettes. Eén keer per week (of elke tweede wasbeurt) 1-3 minuten laten inwerken zal de kleur mooi houden. Gebruik tot 5 minuten als je haar koperachtige kleuren begint te vertonen en meer toning nodig heeft. We raden je MUVO Deep Cleansing Shampoo aan om het haar eventueel volledig te reinigen voor een nog effectiever kleurresultaat.

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • De beste haarmaskers voor jouw haar

  Welk haarmasker past het beste bij jou?

 • 's Werelds eerste balayage toning shampoo

  's Werelds eerste balayage toning shampoo

 • Creamy Blonde Beige blond warm blond

  Creamy Blonde, de nieuwe blondtint waar iedereen het over heeft

 • Flaming Copper is trending

  Flaming Copper is trending

 • De perfecte haarverzorgingsroutine voor blond haar

  De perfecte haarverzorgingsroutine voor blond haar

 • Wat is MUVO Totally Naked?

  Wat is MUVO Totally Naked?

 • Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

  Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

 • Brunette, het nieuwe blond

  Brunette, het nieuwe blond

 • MUVO zilvershampoo voor blond, asblond en grijs haar

  Hoe bereik je een optimaal resultaat met MUVO Ultra Blonde?

 • Hoe maak je je haar roze?

  Hoe maak je je haar roze?

 • Kies voor vegan & diervriendelijk

  Kies voor vegan & diervriendelijk

 • Voor welke roze tint ga jij?

  Voor welke roze tint ga jij?