Hoe maak je je haar roze?

Apotique Blog

Wij hebben geëxperimenteerd en getest zodat we jou kunnen vertellen wat de perfecte timing en unieke recepten zijn zodat jij de perfecte roze haarkleur kunt creëren.

In dit artikel delen we MUVO’s geheimen met jou: de recepten, tips en suggesties voor de MUVO Ultra Rose Shampoo. Want deze shampoo is leuk, tijdelijk én de makkelijkste manier om je haarkleur te veranderen. We zullen je een reeks van voor en na resultaten laten zien en je aanwijzingen geven over hoe je zelf verschillende tinten roze kunt bereiken.

We vatten het kort voor je samen:

Het is geweldig om alle verschillende tinten en kleuren te zien die met MUVO Ultra Rose Shampoo worden gecreëerd. We nemen je mee op reis naar dé roze tint die bij je past. Daarom geven we je een aantal goede tips om rekening mee te houden wanneer je gaat voor roze haar:

 1. Je kunt de shampoo op droog haar aanbrengen, wat het resultaat intenser maakt.
 2. Je hoeft het niet iedere wasbeurt te gebruiken. Wissel af en toe af met een reguliere shampoo zoals MUVO Totally Naked.
 3. Zorg ervoor dat je MUVO Ultra Rose Conditioner gebruikt om dat extra vleugje roze toe te voegen en de gecreëerde tinten te behouden.
 4. MUVO Ultra Rose Shampoo zal alleen de kleur van gekleurd, geblondeerd of gehighlight haar veranderen.
 5. Onderstaande foto’s zijn richtlijnen en de resultaten kunnen variëren afhankelijk van de gezondheid en conditie van het haar.

En vooral: veel plezier!

Blond haar roze shampooPlantinablond RozeLichtblond RozeBlond RozeMedium Blond RozeDonkerblond RozeBalayage Licht RozeBalayage Medium RozeBalayage Donker Roze

 

Bron

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

  Maak kennis met de MUVO Deep Cleansing Shampoo

 • Brunette, het nieuwe blond

  Brunette, het nieuwe blond

 • MUVO zilvershampoo voor blond, asblond en grijs haar

  Hoe bereik je een optimaal resultaat met MUVO Ultra Blonde?

 • Hoe maak je je haar roze?

  Hoe maak je je haar roze?

 • Kies voor vegan & diervriendelijk

  Kies voor vegan & diervriendelijk

 • Voor welke roze tint ga jij?

  Voor welke roze tint ga jij?